Glazenwasser- en Schoonmaakbedrijf W.G. van Graven

In 2004 nam Pascal samen met Sandra van Graven het bedrijf van zijn ouders over. Bijna 4 decennia na de oprichting in 1979 gaat het team vakkundig opgeleid personeel, nog dagelijks met veel enthousiasme voor u aan de slag.

Niet alleen verzorgen we bedrijfsmatige projecten, maar ook werkzaamheden voor particulieren. Door onze jarenlange ervaring zijn we bij veel bedrijven een bekend gezicht. Bedrijven, instellingen, VvE, Woningstichtingen en particulieren, we hebben een prettige band met onze klanten. En zij met ons!

Bijzonder detail: We werken samen met enkele van onze opdrachtgevers. Zo maken we onder andere gebruik van de hoogwerkers van de firma Peinemann. Want ook op hoogte of moeilijk bereikbare plekken moet het schoon zijn.

Niet alleen ons vak is aan innovatie onderhevig, we zijn een nieuwsgierige onderneming die graag met zijn tijd mee gaat. We zijn dan ook regelmatig op beurzen te vinden met als doel nog beter werk af te leveren!

We zijn een vakkundig bedrijf, dat volgens Arbo richtlijnen werkt. Daarnaast zijn we voorzien van alle gewenste vakdiploma’s en certificeringen (VCA).

Pascal & Sandra van Graven
Pascal & Sandra van Graven

Team van Graven

Ilona

“Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik kwam terecht bij Van Graven in de schoonmaak en voelde mij meteen op mijn gemak. Geen spijt van mijn keuze, ga met plezier naar mijn werk. Leuke collega’s ,leuke werksfeer, en leuke klanten waar wij schoonmaken. Hoop nog vele gezellige jaartjes te blijven.”

Carolien

“Schoonmaken? Mijn ding! Jolanda en ik zorgen voor een blinkend resultaat, op elke plek waar we poetsen. Ikzelf houd wel van het grovere schoonmaakwerk, dan heb ik eer van mijn werk. Een kantine bijvoorbeeld, zodat mensen de volgende dag weer in een schone omgeving kunnen eten, of een vloer onberispelijk schoon achterlaten. Aan het einde van de dag vuil, ’s morgens weer ‘kraakfris’. Zo moet het zijn!”

Danny

“Ik ben destijds begonnen bij de vader van Pascal. Via een ‘uitstapje’ naar werken in de scheepvaart keerde ik terug. Naderhand heeft Pascal het bedrijf overgenomen. Ik ben inmiddels 20 jaar in dienst. Ik houd van mijn werk in de buitenlucht en waardeer mijn werkgever. Het zijn fijne mensen die altijd voor hun personeel klaar staan. Hoogwerker, ladder, zo lang er afwisseling is, ben ik tevreden.”

Jimmy

Pascal

“Ik ben inmiddels 6 jaar bij Pascal van Graven in dienst en nog steeds bevalt het prima. De werksfeer is ontspannen, Pascal en Sandra zijn fijne werkgevers en ik heb een prettige band met onze klanten. Vervelen doe ik me niet. Hoog, laag, binnen, buiten, afwisseling is er volop!”

Raymond

Kevin

De tekst van Kevin volgt nog.

Roy

Ik heb al verschillende banen gehad, maar als glazenwasser in de buitenlucht werken bevalt me prima. Zowel het gewone wassen met de trekker als het werken met de telescoop doe ik graag. Ook maak ik hier deel uit van een leuk team; Hier wordt hard gewerkt, maar er is ook regelmatig ruimte voor een geintje.