Glazenwasser- en Schoonmaakbedrijf W.G. van Graven

In 2004 nam Pascal samen met Sandra van Graven het bedrijf van zijn ouders over. Bijna 4 decennia na de oprichting in 1979 gaat het team vakkundig opgeleid personeel, nog dagelijks met veel enthousiasme voor u aan de slag.

Niet alleen verzorgen we bedrijfsmatige projecten, maar ook werkzaamheden voor particulieren. Door onze jarenlange ervaring zijn we bij veel bedrijven een bekend gezicht. Bedrijven, instellingen, VvE, Woningstichtingen en particulieren, we hebben een prettige band met onze klanten. En zij met ons!

Bijzonder detail: We werken samen met enkele van onze opdrachtgevers. Zo maken we onder andere gebruik van de hoogwerkers van de firma Peinemann. Want ook op hoogte of moeilijk bereikbare plekken moet het schoon zijn.

Niet alleen ons vak is aan innovatie onderhevig, we zijn een nieuwsgierige onderneming die graag met zijn tijd mee gaat. We zijn dan ook regelmatig op beurzen te vinden met als doel nog beter werk af te leveren!

We zijn een vakkundig bedrijf, dat volgens Arbo richtlijnen werkt. Daarnaast zijn we voorzien van alle gewenste vakdiploma’s en certificeringen (VCA).

Pascal & Sandra van Graven
Pascal & Sandra van Graven